news-hero
Utánpótlás

Továbbra is az első helyen!

A DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata az NBII-es bajnokságban ezúttal a Sümeg-Dabronc együttesét győzte le, ezzel továbbra is száz százalékos teljesítménnyel vezetik csoportjukat.

A Sümeg-Dabronc együttesét fogadta a DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata a röplabda NBII-es bajnokságban. A mieink célja a győzelem, és az eddigi száz százalékos teljesítmény megőrzése volt, melyet sikerült teljesíteniük. A találkozót jól kezdő (25-16) hazaiak a második szettben is remekeltek (25-19), de a harmadikba egy kisebb hiba csúszott (20-25). A fiúk azonban ezt a negyedik felvonásban korrigálták (25-21), így összesítésben 3-1-el zárták le a meccset. A Bartal Gergely által irányított csapat újabb győzelmével továbbra is az első helyen áll csoportjában.

 

DSE Röplabda Akadémia – Sümeg-Dabronc 3-1 (25-16, 25-19, 20-25, 25-21)

Vezették: Sántosi Péter és Selega Balázs

DSE Röplabda Akadémia: Lombos Gábor, Dulcz Bende Levente, Ambrus Bence, Tamási Dávid Marcell, Kecskeméti Bálint Olivér, Iván Bence, Balázs Bálint, Tajti Olivér, Juhász Barnabás, Amdegha Ádám, Lakatos Leonárd, Sümegi Kristóf András. Vezetőedző: Bartal Gergely

 

Vissza