news-hero
Utánpótlás

U13 fiú: A célunk nem lehet más, mint az országos döntő elérése

DSE Röplabda Akadémia – Eger 1:3

Dolmán Viktor vezetőedző: Különösen barátságos hangulatú mérkőzés volt. Külön öröm számomra, hogy mindenki játéklehetőséget kapott, és nem pár pontra, hanem a kevesebb játék lehetőséget kapó játékosok is játszottak egy teljes szettet. Sőt, még győzni is tudtak! Külön köszönöm ezt Tamás kollégámnak is! A negyedik szettben megint lett volna lehetőségünk ötödik szettre menteni a találkozót és ezzel legalább egy pontot begyűjteni, de a végjátékokban rendre megremegett a kezünk. Ezen kell változtatni és fejlődni. Úgy gondolom a célunk nem lehet más, mint az országos döntő elérése!

DSE Röplabda Akadémia – Szeged 1:3

Dolmán Viktor vezetőedző: A forduló kiírásában tudtam, hogy két nagyon nehéz mérkőzés vár ránk a nálunk sokkal jobb fizikai adottságokkal rendelkező csapatokkal szemben. A Szegeddel a magas színvonalú első szettet csupán 13 pontig tartottuk meg. A második szettben győzni tudtunk, de a mérkőzés csúcspontja a harmadik szett volt. Végig kiélezett küzdelem volt, és esélyünk volt a pont szerzésre is, amely igen csak nagy szó lett volna a szinte veretlen Szeged ellen. Gratulálok mindkét csapatnak! Dolgozunk tovább.

DSE Röplabda Akadémia: Németh Barna, Jamal Abdul Naser Jamalzaei, Szilárdi Csongor, Szabó Endre, Meskál Márton, Gantugs Munkhnaran, Szabó Noel, Trautmann Gábor, Gergely András Mihály, Andonov Aleksandar, Csicskovics Márton, Patai Dominik. Vezetőedző: Dolmán Viktor

Vissza