news-hero
Utánpótlás

U13 Lány beszámoló 2022/2023 első félév

Őryné Merő Nóra U13 Országos Mini Bajnokság / Leány U13 III. osztály Közép csoport

Johan József vezetőedző értékelte a szezon első felét: U13-as lányaink szeptember elején kezdték el a szezont az edzésekkel. Ebben az évben új helyszínre kerültünk, a Rudas Technikumban tartjuk az edzéseket. Hétfőn, kedden és csütörtökön 16,00-17,30-ig vannak az edzések.

Ilyen nagy változás még sosem volt a lányoknál. Az előző szezonról szinte a teljes csapat fellépett az U 15-be. Hárman maradtak az előző éves csapatból. Emiatt úgy döntöttünk, hogy a III. osztályba neveztük a lányokat. Aztán úgy alakultak a eredmények, hogy a II. osztály is vállalható lehetett volna, de ezt nem tudtuk az elején. Szeptember végéig folyamatosan bővült a létszám. Érkeztek az U 11-ből lányok, valamint a Dózsás nevelő munkából is csatlakoztak többen. Ezen kívül a nyári táborban részt vevők is jelentkeztek edzésre. Kialakult egy 15 fős létszám. Jó az edzéslátogatás rendszeressége. Kevés volt a hiányzás, szorgalmasan teszik a lányok a dolgukat.

AZ alapvető, elsődleges cél az volt, hogy minél hamarabban stabilizáljuk az alapérintéseket, valamint nagy hangsúlyt fektettünk a nyitások gyakorlására. Nem volt túl sok időnk, mert 2022.10.16.-án már az első fordulóban szerepeltünk, Dágon. Egy-egy játszmát veszítettünk, de arannyal kezdtük a szezont. Nagyon örültem neki, mert a sok változás miatt, bizonytalan voltam a kezdésben.

Aztán következett a további, jó folytatás. A következő fordulókban végig mi voltunk a rendezők. A második forduló a Sportcsarnokban volt 2022.11.06.-án. A harmadik a Dózsa Iskolában 2022.11.19.-én. A negyedik pedig 2022.12.18.-án a Rudas Technikumban. A 2. és a 3. fordulóban játszmát sem vesztettünk. A 4.-ben egyet, azaz mind a négy fordulóban aranyérmesek lettünk és összesen három játszmát veszítettünk.

A várakozásainkat messze túlteljesítve az élen fejezték be a téli szezont a lányok. Januárban az első kilenc csapatot ki fogják emelni, és ebben a felső házban fognak folytatódni a mérkőzések. Nagyon bízunk benne, hogy a fejlődés továbbra is meg lesz, hogy továbbra is szépen jönnek majd az eredmények. Mindent meg fogunk tenni a további sikeres folytatás reményében.

Boldog, eredményes Új Évet kívánunk Mindenkinek.

 

A csapat tagjai voltak: Pádár Lili (CSK), Grabecz Vivien Noémi, Görbe Noémi, Berkes Emma, Mürkl Petra, Sörös Hanna Jázmin, Sztrehovszki Panna Bettina, Pék Léna Nóra, Győri Nóra, Simon Emília, Galambos Szonja, Csendes Zoé, Francsák Zoé és Érchegyi Hanga. Vezetőedző: Johan József

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza