news-hero
Utánpótlás

U13 lány: Jó játék után szoros vereség

A DSE Röplabda Akadémia U13-as lány csapata hazai környezetben, a Dózsa iskolában a BDSE-vel és az Emericussal szemben szoros meccseken szenvedett vereséget. 

Virág Mária vezetőedző értékelte a hétvégi mérkőzéseket: Szombaton hazai mérkőzést vívtunk Budaőrs és EMERICUS PIROS lány csapataival. Sokkal jobban tudtunk koncentrálni a játékra, mint az utóbbi időkben. Küzdeni tudásunk is sokat fejlődött. A csapaton belüli harmonikus együttműködés is megmutatkozott. Nagyot csatáztunk a tabella 4. és 6. helyezettjével, bár az eredmény nem teljesen tükrözi küzdelmünket. 1-1 szettet sikerült nyernünk mindegyik mérkőzésen, de a 25 : 13-as,  és       25 : 19-es győzelem bíztató, a jövőre nézve. A vesztett szettek is szoros eredményt mutattak. Visszatérő hibáink azonban most is jelen voltak. A 2. mérkőzés 3. szettjére, fejben teljesen elfáradtunk. A csapatot azonban mégis dicséret illeti, mert mély, mentális gödörből elindult felfelé, pozitív irányba.

Eredmények:

DSE Röplabda Akadémia – BDSE 1-2

DSE Röplabda Akadémia – Emericus 1-2

DSE Röplabda Akadémia: Francsák Zoé, Pék Léna Nóra, Berkes Emma, Rabi Nárcisz Orsolya, Böröczki Borcsa, László Luca, Matkó Anna, Galambos Szonja, Sztehovszki Panna Bettina, Mürkl Perta, Sörös Hanna Jázmin, Kifuth Anna Bianka. Vezetőedző: Virág Mária

Vissza