news-hero
Utánpótlás

U15 lány: Ezúttal két ponttal tértek haza lányaink

A DSE Röplabda Akadémia U15-ös leány csapata Budapesten lépett pályára, ahol a MÁV Előrével öt, míg az Emericussal  ellen négyszettes mérkőzést játszott.

Szabóné Vida Andrea értékelte a lányok munkáját: Nagyon nehéz fordulón vagyunk túl. Játszottunk egy 3:2-es meccset, ami főleg azért lett ilyen hosszú, mert sok hibát vétettünk, nem nagyon akart összeállni a játékunk. Küzdöttünk, de hibát hibára halmoztunk. A végén azért jól jöttünk ki belőle, és hoztuk a Fehérvár elleni meccset. Az Emericussal 2 szettig nagyon nagy csatát vívtunk. Jól mezőnyöztünk, nagyon jól nyitottunk, a támadásaink ponterősek voltak. Sajnos a 8. szettre elfáradtunk. Ütöképes cserénk nem volt. Azt gondolom, hogy egy második helyen álló csapat ellen ez egy kimondottan jó mérkőzés volt. Gratulálok a lányoknak, ez igazán szép munka volt!

Eredmények: 

MÁV Előre – DSE Röplabda Akadémia 2-3

Emericus – DSE Röplabda Akadémia 3-1

 

A DSE Röplabda Akadémia csapata: Herceg Antónia, Peredi Nóra, Krepsz Kata, Simon Emília Hanna, Pécsi Gabriella, Jákovics Miranda, Hornyik Hanga Oliva, Pádár Lili Zoé, Palotás Amanda, Potyondi Anett Blanka, Miklovich Laura Anna, Farkas Csilla. Vezetőedző: Szabóné Vida Andrea

Vissza