news-hero
Utánpótlás

U15-ös fiaink Pécsen szerepeltek

A DSE Röplabda Akadémia U15-ös fiú csapata Pécsről egy győzelemmel és egy vereséggel tért haza.

A pécsi tornát Gelencsér Balázs edző értékelte: Ma sokat kellett idegeskednem, de a szerencsénk az volt a Pécs ellen, hogy jól, kevés hibával nyitottunk. Francioso Dominik támadó játékát emelem ki, aki nagyon szépen tette át a labdákat ellenfelünk térfelére. Mezőnyben jól védekeztünk, amiból meg tudtuk szervezni támadásainkat.

A Dunakanyar ellen sem a nyitásaink, sem a szélen vezetett támadásaink nem hoztak eredményt. Sok, 20-21 nyitást rontottunk. Meg kell próbálnunk legközelebb a nem a legjobban feladott labdákat is kőkeményen megütnünk, nem pedig játszatni tovább. Ahhoz képest, ahogyan reggel a sok beteg miatt elindultunk, az egyik szemem sír, a másik nevet. Egy győzelem mellett egy vereséget hozunk haza, amely alakulhatott volna jobban is. Abban az esetben, ha a betegek játékra készek lesznek, akkor a következő meccseket hoznunk kell.

Eredmények:

PTE-PEAC – DSE Röplabda Akadémia 1-3

DKLSN – DSE Röplabda Akadémia 0-3

DSE Röplabda Akadémia: Wachter Zénó, Francioso Dominik, Álland Tamás, Bíró Máté, Végső Hunor, Szőke Milán Ferenc, Andonov Aleksandar, Takács-Mittág Milán Bence. Vezetőedző: Gelencsér Balázs

Vissza