news-hero
Utánpótlás

U20 lány: Elkezdődött a szezon

Alapszakasz 1. forduló  2023. október 15., Tata

Mérkőzések:

DSE Röplabda Akadémia – Viadukt SE U20 lány 3-0

DSE Röplabda Akadémia – ÉDRA 0-3

(A második mérkőzésünket utólag 3-0 arányban nekünk ítélték, az ellenfél egyik játékosának jogosulatlan szereplése miatt.)

Szabó Gábor vezetőedző: Megkezdődött a 2023/2024-es szezon. Szeretnénk egy kicsit előrébb lépni a tavalyi évhez képest, a játékunkban és az eredményekben is. Fiatal csapatunkkal megcélozzuk az osztályozót, de ehhez stabil játékot kell produkálni az alapszakasz mindegyik mérkőzésén. Az első meccsünket kicsit megszeppenve kezdtünk, a második játékrészben nagy hátrányból sikerült felállnunk és megnyerni a szettet, végül a mérkőzést is.

A második mérkőzésünk a sok hibáról szólt, sajnos mindig rosszkor hibáztunk és ez megbosszulta magát. Ellenfelünk jó nyitva, szinte hiba nélkül játszott. Érzésem szerint, bár 3:0 arányban elvesztettük a mérkőzést, nincs ennyi különbség a két csapat között. El kell hinni magunkról, hogy jók vagyunk és akkor sokkal szorosabb meccset játszunk ilyen stabil csapatok ellen.

DSE Röplabda Akadémia: Baksa Alexandra, Bali Jázmin, Bali Lilla, Csizmadia Maja, Deák Nóra, Kiszl Viktória, Kotaszek Rebeka, Kovács Dominika, Kriski Lili, Kulics Petra, Schneider Tamara, Szalai Lili, Takács Nikolett, Takács Regina. Vezetőedző: Szabó Gábor

 

Vissza