news-hero
Utánpótlás

U20 leány: Az ötödik helyen zártak a lányok

A dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola adott otthont a Torma Ágnes U20 Országos Bajnokság III. osztály nyugat csoportja rájátszásának, az 5-9. helyért.

Hosszú napnak néztünk elébe, hiszen hat mérkőzést kellett lejátszani, a szinte azonos tudású csapatoknak.

Mivel a középszakaszban az 5. helyen végeztünk, így a középszakasz 8. helyezettjével, az ÉDRA-MÁV Előre Akadémia B csapatával játszottunk. A győztes az 5. helyért, a vesztes a 7. helyért játszhatott tovább.

Átérezték a lányok a mérkőzés súlyát és végig odafigyelve, remek nyitásokkal, helyenként szép játékkal nyertük meg a mérkőzést 3:0 arányban.

A másik ágon három csapat körmérkőzést játszott, itt az EMERICUS-BDSE csapata lett az első, így velük játszottunk az 5. helyért.

Az este 8 órakor kezdődő mérkőzésen jól kezdtünk és hoztuk az első szettet.

A másodikban egy hullámvölgybe kerültünk, így sajnos elvesztettük a szettet.

A harmadikban fej-fej mellett haladtak a csapatok de a végét mi bírtuk jobban. Jó nyitásaink, illetve remek mezőny védekezéseink révén megnyertük a szettet.

A negyedik játszma lett a legsimább, itt már örömjátékot játszottunk és hoztuk a mérkőzést 3:1 arányban.

Szabó Gábor vezetőedző: Örülök neki, hogy megszakítottuk a tornánkként egy győzelem, egy vereség sorozatunkat, ami egész évben kísért minket. A lányok ezen a tornán végig odafigyelve, csapatként játszottak, egy kis hullámvölgyet kivéve végig koncentráltak voltak, betartották amit kértem tőlük. Gratulálok mindenkinek a csapatból! Köszönjük a szülők, szurkolók támogatását!

Eredmények:

Nyugat Döntő 5-8.

DSE Röplabda Akadémia – ÉDRA-MÁV Előre Akadémia B         3:0

Nyugat Döntő 6-7-9.

Győri DRC Kék – EMERICUS-BDSE          2:3

SZoESE – Győri DRC Kék                            1:3

EMERICUS-BDSE – SZoESE                     3:0

Nyugat Döntő 7. helyért

ÉDRA-MÁV Előre Akadémia B – Győri DRC Kék             0:3

Nyugat Döntő 5. helyért

DSE Röplabda Akadémia – EMERICUS-BDSE                  3:1

Játékosok: Novák Melitta, Végh Dóra, Kiszl Viktória, Kulics Petra, Csizmadia Maja, Szalai Lili, Takács Nikoletta, Takács Regina, Baksa Alexandra, Bali Jázmin, Kovács Dominika, Deák Nóra, Kotaszek Rebeka, Budai Kamilla.

Edző: Szabó Gábor

 

Vissza