news-hero
Felnőtt

Újabb magabiztos győzelem

A DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata a röplabda másodosztály 15. fordulójában 49 perc alatt győzte le három szettben a MAFC-BME gárdáját.

A legutóbbi, PTE-PEAC elleni magabiztos, 3-0-s DSE győzelmet követően ma újabb erőpróba várt az NBII-es férfi Közép csoportban a bajnoki tabellát vezető U21-es akadémistáinkra. Ezúttal a negyedik helyen álló MAFC-BME volt az ellenfél, akiket az első körben Szabó Gábor tanítványai nagyon magabiztosan győztek le Budapesten (3-0). A DSE játékosai a mai találkozón is egyértelmű esélyesként léptek pályára, melyet a meccs során be is bizonyítottak. Az első labdamenettől kezdődően esélyt sem adtak ugyanis a fiúk a budapesti gárdának, akiknek azonnal tudtukra adták, hogy ma is ki a jobb. Nagyon gyorsan, mindössze 15 perc alatt le is zárták az első szettet, melyben 13 ponttal bizonyultak jobbnak ellenfelüknél (25-12). Fordulás után sem változott a meccs képe, hiszen a játék minden elemében jobb hazai együttes könnyedén lépett el a MAFC-tól, majd ugyanilyen könnyedséggel be is fejezte a játékot (25-13).

Ekkor már tudható volt, hogy a harmadik szett sem okozhat gondot Laczi Dominikéknak, akik ebben a felvonásban összesen 14 pontot engedélyeztek ellenfelüknek (25-14). A DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata ezzel az újabb 3-0-s sikerrel bebiztosította első helyét a bajnoki tabellán.

DSE Röplabda Akadémia U21 – MAFC-BME 3-0 (25-12, 25-13, 25-14)

Vezették: Sántosi Péter És Hegedüs Balázs

DSE Röplabda Akadémia U21: Balázs Bálint, Tomanóczy Bálint, Laczi Dominik, Iván Bence, Csizmadia Tamás Martin, Majoros Balázs, Tajti Olivér, Iván Gergő, Mihucz Csaba, Móró Ákos, Sárközi Kálmán, Matyiák Árpád. Vezetőedző: Szabó Gábor

MAFC-BME: Szabó Barnabás, Büki Barnabás, Czita Marcell, Sevella Dénes, Tanai Gergely, Farkas Benjámin Keve, Simon Máté, Erőss Áron, Wagner Ambrus. Vezetőedző: Szabó Balázs

Vissza