news-hero
Felnőtt

Újabb sikeres évet zárt a DSE Röplabda Akadémia

A DSE Röplabda akadémia vezetősége meghitt ünnepség keretében jutalmazta meg az év legjobbjait.

A DSE Röplabda Akadémia családja meghitt ünnepség keretében zárta le az idei, 2019-es évét.

A rendkívül meghitt estebéd előtt az akadémia elnöksége nevében Tomanóczy Tibor, a DSE Röplabda Akadémia ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket, majd összegezte az elmúlt időszakot.

Ezt követően a Dunaferr SE Röplabda Szakosztályának elnőke, Vass Zoltán köszöntötte a vendégeket, támogatókat, sportolókat és edzőiket.

Dunaújváros Megyei Jogú Város részéről Motyovszki Mátyás, DMJV ifjúsági, sport és turisztikai bizottság elnöke üdvözölte a röplabdázókat, és adta át a városvezetők jókívánságait, melyet a legünnepélyesebb pillanat, a legjobbaknak járó díjak átadása követett, melyeket Vass Zoltán elnök úr adott át.

 

A 2019-es év első díját a 2018-2019-es évben Magyar Bajnoki címet nyert U17-es és mini csapat vette át, majd az egyéni díjazottak következtek.


A 2019-es év legjobb serdülő játékosa: Kecskeméti Bálint


A 2019-es év legjobb ifjúsági játékosa: Iván Gergő


A 2019-es év legjobb junior játékosa: Tomanóczy Bálint

A 2019-es év legjobb felnőtt játékosa: Hatvany Zsolt


A 2019-es év legjobb Leány gyermek játékosa: Kaiser Dalma


A 2019-es év legjobb fiú gyermek játékosa: Béres Mátyás


A 2019-es év legjobb leány mini játékosa: Tomanóczy Eszter


A 2019-es év legjobb fiú mini játékosa: Pász Olivér


A 2019-es év legjobb fiú szuper mini játékosa: Csepcsényi Máté


A 2019-es év legjobb leány szuper mini játékosa: Csicskovics Léna


A 2019-es év legjobb edzője: Szűcs Ákos

A DSE Röplabda Akadémia vezetősége a folytatásban ajándékok átadásával mondott köszönetet a támogatóknak, az elnökségi tagoknak, Dunaújvárosnak és vezetőinek, akiknek emlékplakettet, mezt, és egy-egy aláírt pólót, valamint labdát adtak át, melyeket az akadémia minden tagjai azt megelőzően írtak alá. Átadásra kerül a DSE Röplabda Akadémia által alapított emlékérem, melyet a 2019-es évben Engyel László és Kelemen István vett át.

Tomanóczy Tibor és Engyel László a Dunaújváros Röplabdázásáért Díjat ebben az évben Kelemen István mesteredzőnek nyújtotta át.

Az ünneplést megtisztelte Motyovszki Mátyás, DMJV ifjúsági, sport és turisztikai bizottság elnöke, Mátyás Gábor, a Dunaferr SE ügyvezető elnöke, Tarány Gábor és Vass Zoltán, a Dunaferr SE elnökségi tagjai, Szili György, a DVR-DSE Nonprofit Kft. ügyvezetője, a Dr. Krizsánné Sotus Ágnes TAO-s szakértő, valamint városunk több oktatási intézményének igazgatói.

Vissza