news-hero
Utánpótlás

Út a döntőig

Kaposvár ad otthont az U21-es finálénak, melynek ma délutáni döntőjét a DSE Röplabda Akadémia a Szolnok ellen vívja!

A három napos döntő első játéknapja hatalmas izgalmakkal, és meglepetéssel indult. A mieink elsőként a Szolnok ellen játszottak, mely találkozót a Tisza parti gárda nyerte.

DSE Röplabda Akadémia – Szolnoki SPC 0:3

Kövessy Balázs edző értékelte a meccset: Gratulálok a Szolnok csapatának, akik szinte tökéletes játékot produkáltak. Nagyszerűen használták ki a hibáinkat, viszont most jön még csak a java az Országos Döntőnek.

Balázsnak igaza lett, hiszen a második ütközetben egy teljesen más DSE-t láttunk, akik jó játékkal győzték le a DEAC gárdáját.

DSE Röplabda Akadémia – DEAC 3:1

Kövessy Balázs edző értékelte a meccset: Sokkal jobban indultunk neki a mérkőzésnek, mint a a Szolnok ellen. Sajnálom azt az egy vesztett szettet, viszont a lényeg, hogy nyertünk, hiszen ez a legfontosabb. Gratulálok a DEAC csapatának.

Másnap a keresztjáték következett, melyben az első ellenfél a Vegyész RC Kazincbarcika volt. Csapatunk esélyt sem adott a Vegyésznek, így a vége 3:0 ide.

DSE Röplabda Akadémia – Vegyész RC Kazincbarcika 3:0

Kövessy Balázs edző értékelte a meccset: A tegnapi két mérkőzéshez képest teljesen más csapatot láttam a pályán. A megbeszèlt taktitát végig tartottuk. Végre volt hangulata az egész játéknak, igazi csapatként mentünk az elejétől kezdve egészen a utolsó pontig. Gratulálok mindkettő csapatnak!

A délutáni összecsapáson a hazaiak, a FINO ellen játszott csapatunk. Az első szett szoros menete után a második felvonást simán hozta a DSE, így fordultunk a harmadik szettre. Abban hullámzó teljesítményt mutattak a csapatok, de a végére magára talált az újváros, így teljesen megérdemelten 3:0-ra hozta a meccset, mely egyben azt jelentette, hogy a fiúk ott lesznek a fináléban!

DSE Röplabda Akadémia – FINO Kaposvár 3:0

Kövessy Balázs edző értékelte a meccset: Szeretnék gratulálni a csapatoknak, illetve szeretnék jó egészséget kívánni Fenyvesi Barninak. Holnap viszont új nap, új mérkőzés, aminek a végén szeretnék feltenni a Szolnok ellen arra a bizonyos I-re a pontot.

Ezzel eldőlt, hogy a fiúknál viszont biztosan nem lesz címvédés, mert a dunaújvárosiaknak sikerült megtréfálniuk a mezőnyt. míg a másik ágon a csoportgyőztes Szolnok jutott a fináléba. A döntő érdekessége lesz, hogy a Szolnok a csoportkörben egyszer már 3:0-ra legyőzte a DSE-t, így a fiaink a mai fináléban a visszavágásra készülnek. 

A vasárnapi döntő, melyet a hunvolley.tv élőben közvetít:

15:00 Szolnok – DSE Röplabda Akadémia

A mérkőzést az alábbi link mai élő közvetítés feliratára kattintva nézhetik meg:

http://hunvolley.tv/pr_a/300/001/p_001.asp

fotók: hunvolley.hu

 

 

 

 

 

 

Vissza