news-hero
Felnőtt

Vasárnap a FINO-t fogadjuk

Vasárnap 17.30-as kezdettel a röplabda Extraliga sorozatban a FINO Kaposvár együttesét fogadjuk.

Az Extraliga 2021-2022-es szezonjának harmadik fordulója következik, mely játéknapon a DKSE gárdája vasárnap 17.30-tól a FINO Kaposvár együttesét fogadja.

Az elmúlt két fordulóban – bár voltak jó momentumaink – sajnos nem sikerült pontot szereznünk. Az első mérkőzésen azonban szettet tudtunk nyerni a MAFC-BME ellen (1:3), míg a másodikon – melyet a végeredmény nem, csak a szettarány takar – hatalmas küzdelemben maradtunk alul a Debrecen otthonában (3:0). A két vereség mellett a Magyar Kupától kellett búcsúznunk a Dággal szemben, most pedig Dunaújvárosba érkezik a liga egyik favoritja, a FINO Kaposvár. A vendégek két győzelemmel – Kazincbarcika 3:0 és Pénzügyőr 3:2 – kezdték a szezont, így nagyszerű formában vannak már a szezon elején.

Ruben Wolochin csapatában a hat légiós mellett nagyszerű magyar tehetségek, így egykori újvárosi nevelésű Iván testvérek, Bence és Gergő is erősítik a keretet.

A fentiek alapján egyértelműen a Kaposvár a találkozó esélyese, nekünk viszont éppen emiatt lehetőségünk van a bizonyításra. Egy biztos. Ahhoz, hogy legyen esélyünk arra, hogy megszorítsuk ellenfelünket maximális koncentrációra és arra lesz szükségünk, hogy hibáinkat a legkevesebbre csökkentsük.

A találkozót a hunvolleytv élőben közvetíti.

http://hunvolley.tv/pr_a/300/001/p_001.asp

Vissza