news-hero
Felnőtt

Vasárnap lezárhatja a Kecskemét a párharcot

A férfi röplabda Extraliga rájátszásában a Kecskemét 2:0 arányban vezet a mieink ellen, akik vasárnapi sikerük esetén lezárhatják a párharcot.

Húsvét vasárnap 18 órakor a Messzi István Sportcsarnokban rendezik meg a Kecskemét – DKSE röplabda Extraliga 5-8. helyért tartó párharcának a harmadik körét.

Mint azt tudjuk, a valamelyik fél harmadik sikeréig tartó összevetésben a KRC vezet 2:0 arányban, így ők akár hazai pályán le is zárhatják a két gárda küzdelmét. Nagy József csapata az egyértelmű esélyese a harmadik meccsnek is, de ne feledjük, hogy mi történt az első két alkalommal, amikor csak apróságok döntötték el a győztes kimenetelét. Az első meccsen is, és a másodikon is meg volt az esélyünk a győzelem megszerzésére, de azzal nem tudtunk élni. Vasárnap már csak az utolsó szalmaszálba és abba kapaszkodhatunk, hogy meg tudjuk-e ismételni azt a teljesítményt, melyet a hazai 30:28-as győztes szettnél láttunk. Ha azt a küzdeni tudást, pontosságot, odafigyelést sikerülne megismételni, esetleg túlszárnyalni, akkor lenne esélyünk arra, hogy negyedik meccsre kényszerítsük a Kecskemétet, melyre találkozóra április 21-én csütörtökön kerülhetne sor.

 

A Férfi Extraliga 5-8. párharcának menetrendje (a párharc valamely fél harmadik győzelméig tart):

  1. április 12. kedd 19:00 Kecskeméti RC – DKSE 3:2

Helyszín: Messzi István Sportcsarnok Kecskemét

  1. április 15. péntek 19:00 DKSE – Kecskeméti RC 1:3

Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok

  1. április 17. vasárnap 18:00 Kecskeméti RC – DKSE

Helyszín: Messzi István Sportcsarnok Kecskemét

  1. április 21. csütörtök (amennyiben szükséges) 19:00 DKSE – Kecskeméti RC

Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok

  1. április 24. vasárnap (amennyiben szükséges) 18:00 Kecskeméti RC – DKSE

Helyszín: Messzi István Sportcsarnok Kecskemét

Vissza