news-hero
Utánpótlás

Veretlenek Csatája a Dózsában!

Most szombaton a második körrel folytatódik az országos mini bajnokság alapszakasza.

Az acélvárosi alakulat a szezonnyitó etapban veretlenül hagyta el a pályát. Aranyéremmel térhettek haza a röplabdázók, ami a 2020-2021 es szezon óta nem fordult elő a mini korosztályban, ahol hat forduló alatt megszerzett öt aranyéremmel azóta is a legsikeresebb fiú mini csapat dunaújvárosi.

Az előttünk álló hétvégéről kérdeztük Dolmán Viktort, a minik edzőjét:

A regnáló magyar bajnokot és a Fehérvárt fogadjuk szombaton a Dózsa iskolában. A megyeszékhelyi csapatot ismerem, láttam őket az emléktornán, rájuk is tudunk készülni. A Kecskemét csapatának tematikája évek óta ismert, akik főleg gyors centertámadásokkal abszolválnak, ami ellen kevés ellenszer van. Ehhez párosulnak a kemény, jó helyre történő nyitások. Sem mi, sem Szabó Tamás alakulata nem talált legyőzőre az előző fordulóban, de ez nem jelent semmit, hiszen nála és nálam is lesznek hiányzók. A labda kerek, igyekszünk megtenni mindent a Fehérvár és a Kecskemét ellen is. A cél kihozni magunkból azt, amit tudunk.

Sajnos korosztályos probléma az „izgulás”, persze mi edzők ezt ennyivel el intézzük, de ez ennél több. A mai gyermekek nagy százaléka önbizalomhiányos, és amint nehézségbe ütközik feladja, majd meghátrál. Ezzel komolyan kell foglalkozni! Akinek nincs pedagógiai érzéke az egyszerűen soha nem lesz edző! Lehet, hogy trófeákat nyer, de soha nem lesz elfogadott edző!

Mindenképpen szetteket mérkőzést, mérkőzéseket akarunk nyerni a hétvégén. Be akarjuk bizonyítani, hogy helyünk van az első osztályban!

Vissza