news-hero
Utánpótlás

Vízisí és röplabda

Edzőtábor második nap

A szerencsésen eltelt első éjszaka után a srácok kipihenten várták az edzőtábor második napját, melyen a röplabda mellett számos egyéb program várta őket.

A bőséges reggeli elfogyasztása után ismét megtámadtuk a kempingben lévő strandot, ezúttal azonban nem csak a pancsolásé volt a főszerep, hiszen a fiúk vízisí oktatáson vették részt. Az elméleti tudás megszerzését követően a DSE Röplabda Akadémia játékosai természetesen ki is próbálhatták a vízen síelést, hiszen gyakorlati oktatás következett. Vidám pillanatokban itt sem volt hiány.

Az ebéd elfogyasztása után visszaérkeztünk a szállásra, ahol a szorgos, fáradhatatlan edzők felkészülési parkröplabda bajnokságot szerveztek a fiatalok részére.

Ennek oka, hogy a hétvégén, azaz pénteken, Tatán vesznek részt az MKB Pannónia Országos Strandröplabda Bajnokság 3. fordulójában.

Mivel a házi bajnokság olyan hosszúra sikerült, hogy át kellet csoportosítani mérkőzéseket a következő napra, így az eredményeket a harmadik nap összefoglalójában közöljük.

Vissza