news-hero
Utánpótlás

Zalaegerszegen szerepelt az U 13/2-es legénység!

Szombaton Zalaegerszegre vezetett az útja a DSE Röplabda Akadémia U13/2-es csapatának.

A hosszú útnak megvolt az eredménye hiszen, Csepcsényi Mátéék a negyedik helyen végeztek az OMB tornán. A hat fordulós Országos Mini bajnokság alatt három negyedik hely, egy ezüstérem és két bronzérmes helyezés született. A kis csapatról ki kell emelni, hogy a csapatban két játékos kivételével (Sebestyén Erik, Sebestény Patrik) mindenki „csupán” U11-es korosztályú (Szupermini). Tehát joggal lehet mondani a kis csapat túl szárnyalta az edzőjük elképzeléseit a szezon során.

Dolmán Viktor /edző/: Az egy hónappal ezelőtti győri torna negyedik helye csalódás volt. A mostani negyedik hely azonban már büszkeségre ad okot, hiszen az ország igen komoly csapatait felvonultató tornán a mi fiatal csapatunk két vállra fektette a házigazdát és meghúzogatta a nagyok bajszát is. Olyan csapatokat tudtunk megszorítani, mint a Pécs a Győr, illetve a Szombathely. Az egy hónappal ezelőtti tornához képest óriási fejlődést láttam a csapaton legfőképpen az első sor négy játékosán. Azt gondolom a szezon már így is fantasztikus volt, hiszen ezek a gyermekek gyönyörű eredményeket értek el U13 és U11-es korosztályban egyaránt. Nyilvánvalóan itt jön az év legfontosabb versenye az Országos Mini Kupa Döntő, ahol két korosztályban is helyt kell állnunk. Jelenleg erre készülünk gőz erővel.

Csapat tagjai: Csepcsényi Máté, Farkas Dávid, Farkas Áron, Sebestyén Erik, Sebestyén Patrik, Téglás Péter, Gabella Csaba, Gabella Máté, Rafai Kevin, Szuromi Donát, Lampert Ádám, Gerháth Zalán.

Csapat legjobbja: Csepcsényi Máté

Vissza